https://imgix.femina.dk/media/article/terese_ask_klaedeskab.jpg
Stil

Klassiske kurver: Kom med ind i Terese Asks klædeskab

30. januar 2017
af Redaktionen
Vi ville gerne på shopping i denne fine og ladylike garderobe!

Smukke Terese Ask er god til at sætte fokus på sine flotte kurver og pifte det hele op med røde læber og masser af attitude. Vi har fået lov til at kigge med ind i hendes stilede klædeskab og få lidt mere at vide om hendes shopping-vaner.

Hvordan vil du beskrive din stil?

Min stil er meget klassisk og feminin. Jeg går mest i neutrale farver og gerne i skjorter, kjoler, buksedragter og trenchcoats. Og så pifter jeg gerne mit look op med en rød læbestift og masser af fine smykker.

Hvad er du gladest for ved din krop?

Jeg er helt klart gladest for mine former, og jeg er glad for at have både talje og hofter. Det synes jeg er utrolig feminint.

Hvad har du fokus på ift. din krop?

Jeg vælger typisk tøj, som fremhæver min talje og mine hofter og skjuler mine overarme. Jeg har aldrig været glad for mine arme og undgår derfor især tøj, der fremhæver dette område.

Læs også: Kom med ind i Camilla Mommes klædeskab

Hvad har du mest af i dit klædeskab?

I mit klædeskab finder man masser af kjoler og trenchcoats. Jeg elsker kjoler både til hverdag og fest og kan aldrig få for mange. Man finder selvfølgelig også masser af sko og støvler, men gør man ikke det hos de fleste kvinder?

Hvilke mærker går du efter?

Jeg går mest efter danske mærker som Munthe, An Ounce og By Malene Birger, men også high street-mærker som Zara og H&M. Når det kommer til smykker, er det også danske mærker som Carré, Hvisk og Skagen, der fanger min opmærksomhed.

Største udfordring, når du shopper?

Min største udfordring er, at jeg sjældent har tålmodighed til at shoppe særligt længe ad gangen. Det værste, jeg ved, er proppede prøverum med dårligt lys, det får mig altid til at give op.

Læs også: Ugens stilikon: A Curious Fancy

Hvordan styler du dit look?

For mig er min makeup lige så vigtig som mit tøj. Har jeg for eksempel helt sort tøj på, pifter jeg det typisk op ved at bære en rød læbestift fra MAC. Skal jeg i byen, bærer jeg ofte vipper fra Dark Swan of Denmark og styler mit hår med Colab Extreme Volume tørshampoo.

Se mere fra Tereses klædeskab her:

Læs også