sko
Stil

Forårets store sko-guide - 25 flotte par

17. marts 2017
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Kamilla Bryndum
Sneakers lever endnu – i alle tænkelige udgaver, men denne sæson får de stærkt modspil af en hel række feminine sko, der har fokus på hælen: Pumps med kraftige hæle, de lave kitten heels, høje og flade mules uden hælkappe og slingbacks med hælrem.

DIN SKOGUIDE TIL FORÅRETS FLOTTESTE SKO

Pumps med chunky hæle Den pæne sko til hverdag, som giver et lille løft, uden at du skal stikke i stiletterne hele dagen. Findes i fine farver, som gør sig godt til de smalle, lidt stumpede bukser, så anklen kan ses. Slingback Den tynde rem gør dem fine til bare ben i kjoler og nederdele. Vælg dem med en lille klodshæl til hverdagsbrug.
Sneakers Fra de klassiske hvide til de mere pyntede: Brug dem til alt, fra lange nederdele og kjoler til et suit og pyjamassæt som modspil til det feminine. LÆS OGSÅ: Den perfekte sko-garderobe: Disse 7 par bør du eje Mules ... er sko uden hælkappe eller uden bagstykke, som man nemt stikker ned i. Ses både med chunky hæle, uden hæle og med kig til tåen. Måske ikke det bedste til en lang gåtur, men noget af det smukkeste for dine ben. Style dem med vide, stumpede bukser eller knælang nederdel. De lave hæle Forårets kitten heels er praktiske og behagelige med deres lille minihæl på højst 4 cm. Brug dem til det rå denimlook eller med flagrende kjoler. LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit klædeskab: 7 typer tøj, du bør skille dig af med
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også