SKO
Stil

Den perfekte sko-garderobe: Disse 7 par skal du eje

2. marts 2017
af Natasha Ormstrup
De fleste kvinder elsker sko. Men mange af os en tendens til at forelske os i det ene par stiletter efter det andet eller kun købe sko, vi kan bruge i hverdagen. Derfor har vi samlet syv forskellige skotyper, du skal gå efter til foråret, så du er dækket ind til enhver lejlighed!

Få den perfekte sko-garderobe til foråret

Ballerina

Ballerinaskoene er de perfekte sko til de fleste lejligheder - og samtidig er de meget komfortable. Brug dem til et par jeans eller et par løse bukser.

Pumps

Pumps kan uden tvivl opgradere ethvert outfit. Brug dem til en kjole, hvis du skal i byen, eller et par herrebukser, hvis du skal på arbejde.

Ankelstøvler

Ankelstøvlerne er uundværlige til foråret. Hvis du er ude efter et råt udtryk, kan du kombinere dem med et par skindbukser. Skal det være mere feminint, kan du bruge en kjole eller en nederdel til. LÆS OGSÅ: Det er vigtigt for dine fødder med de rigtige sko. Se, hvordan du undgår skader på fødderne i dine stiletter

Sneakers

Sneakers kommer i alle afskygninger. Brug de forskellige former og farver til at udtrykke din personlighed. Køb dem i fine forårsfarver, og brug dem til at pifte dit outfit op.

Loafers

Loafers bliver en stor del af forårets modebillede, og de er både behagelige og fine. Kombinér dem med et par vide bukser eller med en nederdel.

Sandaler

Sandalerne er det nyeste på sæsonens catwalk. Hop i et par farverige sandaler, lave eller høje – de er perfekte til forårets solskin.

Kitten heels

Kitten heels er både smukke og praktiske. Den lille hæl giver et fint og feminint udtryk, der kan pifte dit outfit op. Brug dem til et par jeans eller til en kjole.

LÆS OGSÅ: Pas på stramme bukser og høje hæle - for din sundheds skyld

FIND DINE FAVORIT-SKO I GALLERIET HERUNDER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også