https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/december/makeup2014-p.jpg
Stil

Få de nyeste makeup tips og trends til nytårsfesten

17. december 2013
af Redaktionen
foto: PR
Kom på forkant med sæsonens hotteste looks. L'Oréal giver her deres bud på det nye års hotteste makeuptrends.

Staerke bryn

Modebilledets forkærlighed for karakterfulde, fyldige bryn a la topmodellen Cara Delevingne fortsætter. Gør hende kunsten i buskede øjenbryn efter ved at definere brynet med en blød hånd ved hjælp af en øjenbrynsblyant.

> Galleri: Vilde makeovers - se forvandlingen fra plain til covergirl her

Pastel pops

Sukrede, douche pasteller gik deres sejrsgang over forårets catwalks, og de sarte farver giver genlyd i makeuppen. Skab en blød og feminin, diffus øjenmakeup med lavendel, pistacie og rosa, og hold resten af ansigtet neutralt for et moderne udtryk.

Katteojne

Nostalgisk og alligevel ultra-moderne: det sexede katteøje fanger vores længsel efter old school glamour og tidens grafiske, stærke linjer i én flirtende, kurvet streg. Tynd eller tyk, sort eller glitrende - tilpas katteøjet til dit eget unikke look.

> Q har testet mascara - se hvilken en der vandt testen her

Naesten nogen

Pandekagefoundation er en saga blot. I dag skal huden se nøgen og naturlig ud - en tendens der kræver sit af makeuppen. BB cream, CC Cream og lysreflekterende concealers er perfekte til opgaven og skaber et look, der fejrer skønheden i det uaffekterede og ægte med en klar teint.

Den perfekte nøgne hud
BB Cream med faktor 20 fra Embryolisse er mindre dækkende end en foundation, så folk der foretrækker naturlig lækker nøgen hud - vil elske produktet!

Pris kun 299 kr.

Orange læber

Forårets toneangivende farve til læberne er orange - et dristigt, moderne og sporty look, der får yderligere kant takket være en mat konsistens. Hold fokus på den næsten elektriske farve ved kun at tilføje sort mascara.

> 5 gode grunde til at bruge en primer

Læs også