Q tester mascara
Skønhed

Q tester mascara

25. september 2014
af Redaktionen
Foto: PR, All Over Press - Indeholder affiliate-links
Q redaktionen har testet mascara, så du lidt nemmere kan navigere rundt i det store udvalg af mascara i butikkerne.

At finde en mascara der giver lige præcis det look du drømmer om, kan være noget af en opgave. Har du måske ikke selv været igennem en håndfuld forskellige mascara for at finde den bedste?

Den ene mascara giver længde på grund af fiberstrukturen i børsten, den anden mascara er plejende eller giver dine vipper et løft. En tredje mascara børster giver et naturligt udseende, og en fjerde mascara er designet med store børster, der giver meget farve.

Det er altså en hel del forskellige mascara typer, og det kan være en god ide at rådføre dig i butikken, hvor du køber din mascara, hvis du er ude efter en særlig effekt. Et mærke som Lancome har eksempelvis 7-10 forskellige mascara, der giver hver deres effekt, og derfor er det næsten kun en professionel, der kan gennemskue hvilket valg, der er det bedste, når det kommer til mascara.

Er du derimod på udkig efter hvilke mascara andre kan anbefale, eller vil du vide hvor du kan købe dem til gode priser henne, så kig med i vores mascara test herunder. Her giver vi vores anmeldelser af forskellige populære modeller.

Læs også