julepynt
Stil

DIY: Julepynt som i gamle dage

1. december 2015
af Nadja Wehlitz
Foto: Pernille Enoch
Pynt op med masser af gran og rødt - her er otte små og nemme julerier, der kan bidrage til traditionel julestemning på en moderne måde.

SE DEN FINE HJEMMELAVEDE JULEPYNT I GALLERIET HERUNDER

Julen skal være rød og med masser af gran og med hjemmelavet julepynt. Og der skal en adventskrans til – og flagranker, julekugler og kræmmerhuse. Sådan kan julen sagtens se ud, uden at det kommer til at ligne noget fra ”Peters jul”

Der findes masser af julepynt, du selv kan lave. Her på femina.dk finder du masser af idéer og inspiration til DIY julepynt og opskrifter og skabeloner på lav selv julepynt. Du kan lave julepynt af alt fra genbrugsmaterialer, silkepapir, trylledej og perler til julepynt af filt, papir, billeder og naturmaterialer. Hæklet julepynt er også et stort hit, ligesom julepynt af origami kan blive rigtig fint. Mange elsker at sidde derhjemme, tænde stearinlysene og klippe og klistre dagen lang, og derfor er opskrifter og skabeloner på diverse pynt blevet mere og mere populært.

FEMINA har flere opskrifter og skabeloner, som du kan hente som inspiration til din hjemmelavede pynt. De klassiske som trommer, glaskugler, kræmmerhuse og nisser er ikke til at komme udenom. Find det hele her

Læs også