Lene_B
Bolig

Drømmer om at gøre noget vildt - nu har de solgt deres hus

2. februar 2024
Af Amalie Lindeburg
Foto: Gregers Overvad
Det er ikke med Lene Beiers gode vilje, at huset i Dragør er blevet solgt, men nu er hun og familien klar til at forfølge deres drøm

En æra er om få måneder forbi for Lene Beier, hendes mand Anders og deres to sønner. De har nemlig endelig fået solgt huset.

- 1. maj flytter vi ud af vores fantastiske drømmehus, som vi købte og ombyggede totalt for 8 år siden, skrive Lene Beier i et opslag på Instagram.

Huset blev sat til salg i maj måned 2023 og efter at have sat prisen ned på deres elskede Dragør-bolig, så er der altså fundet en køber.

Men det er ikke med Lene Beiers gode vilje, at huset nu sælges, skriver hun.

- I skal vide, at hvis vi kunne beholde huset OG forfølge vores drøm om at drive et lille hotel i Alperne, så lejede vi gerne ud i stedet for at sælge. Men vi kan ikke både blæse og have mel i munden! Og vi har elsket at bo her, skriver hun.

Familiens store drøm er nemlig at flytte til et skiområde i Østrig og købe et lille hotel med cirka 20 værelser, som de kan drive sammen som familie.

- Jeg ved, at mange af jer ikke forstår vores beslutning, og det er helt ok (man ved hvad man har….) Men vi kan mærke, at mursten aldrig må stå i vejen for drømme, skriver hun.

Familien har et hotel i kikkerten, men Lene Beier opfordrer følgerne på Instagram til at byde ind, hvis de ser noget spændende til salg.

Parrets hus i Dragør er på 216 kvadratmeter og blev oprindeligt udbudt til 14.995.000 kr. Men efter knap 14 dage på markedet lød prisen nu på 13.800.000 kr.

I september blev prisen sat yderligere ned til 12.800.000 kr. for herligheden med havudsigt til Øresund.

Hvad den endelige pris blev, afslører Lene Beier ikke i sit opslag. Hun forsikrer dog, at hussalget ikke betyder mindre tv og færre delinger på sociale medier.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også