Kurvede bloggere
Stil

13 kurvede bloggere med god stil, du bør følge på Instagram

17. juli 2018
af Nadia Laas Hansen & Charlotte Kobberøe Fink
Foto: Shutterstock
Vi har fundet 13 tjekkede kvinder på Instagram, som har styr på det med tøj til en kurvet kvindekrop.

13 kurvede bloggere, der inspirer os

Lad dig inspirere af disse curvy Instagram-bloggere, som vi har gravet frem til dig.

De viser alle, at mode absolut ikke handler om størrelse!

1. Danielle Vanier (Instagram: @daniellevanier)

Vi ville ønske, at vi havde et klædeskab som engelske Danielle Vaniers! Hendes stil er nemlig virkelig lækker, og så er den både moderigtig og klassisk på én gang - og samtidig hendes helt egen.

LÆS OGSÅ: Derfor betyder disse korte toppe så meget for denne plus size-model

2. Gia Kashyup (Instagram: @Giasaysthat)

Over 64.000 mennesker følger med i indiske Gia Kashyups liv på Instagram, hvor hun blogger om livsstil, rejser og selvfølgelig mode. Hendes stil oftest feminin med masser af kjoler og blomsterprint og får lov til at komme til udtryk på æstetiske billeder.

3. Tanesha Awasthi (Instagram: @girlwithcurves)

Følg hende for hendes altid stilsikre valg. Det sker også ofte, at der sniger sig designklassikere som lækre Chanel- og Louis Vuitton-tasker ind på hendes billeder.

4. Sam (Instagram: @curvysam)

Australske Sam er en populær kvinde på Instagram. Og når du ser hendes billeder, ved du hvorfor. Hun emmer nemlig af glæde - mens hun har flot tøj på.

5. Callie Thorpe (Instagram: @calliethorpe)

Man kan ikke blive andet end glad, når man scroller ned gennem Callie Thorpes billeder. Den italienske blogger har nemlig en skøn autensitet over sig, når hun storsmiler på sine mange farverige fotos og viser sine cool outfits frem. Og det er noget, som folk elsker: Thorpe har nemlig over 150.000 følgere.

6. Jay Miranda (Instagram: @pinklip)

Jay Miranda ser guddommelig ud i både festtøj og træningstøj. Se selv på Instagram! Følg hende, hvis du har hang til klassisk stil (men med en del farver).

7. Nadia Aboulhosn (Instagram: @nadiaaboulhosn)

356.0000 følgere kan ikke tage fejl. Nadias rå stil er 'to die for', og så er hun heller ikke bange for at vise hud.

LÆS OGSÅ: Video: 3 kvinder gør op med "plus size-moderegler"

8. Lauren Tallulah (Instagram: @curvy_roamer)

Lauren Tallulah aka Curvy Roamer går altid all in på sine outfits med masser af pels, print, farverig makeup og cool attitude og viser sin skønne krop frem, i lige netop det tøj hun vil.

9. Nicolette Mason (Instagram: @nicolettemason)

Modeskribent og designer Nicolette Masons stil er feminin på den cool måde, og så byder den også altid på masser af lækre og gennemførte detaljer.

10. Ditte Vallø (Instagram: @Marilynscloset)

Q's egen klummeskribent Ditte Vallø, har også en lækker modeblog og går under navnet Marilyns Closet på de digitale medier.

LÆS OGSÅ: Ditte Vallø: Sådan lokker du din indre diva frem

11. Mandy Fierens (Instagram: @Mandyholesh)

Mandys stil varierer fra boheme til klassisk, men er altid chic. Følg hende for hendes inspirerende måde at sammensætte sine outfits.

12. Jessica Torres (Instagram: @thisisjessicatorres)

Jessica Torres er både modeblogger og fashion producer på det amerikanske medie The Revelist, hvor hun ofte slår et slag for os kurvede kvinders ret til at klæde os, som vi vil. Torres’ egen stil er legende, farverig og fyldt med sæsonens tendenser.

LÆS OGSÅ: Grib stilen: Sådan får du modellen Ashley Grahams rå/klassiske stil

13. Ashley Graham (Instagram: @theashleygraham)

Den sidste på listen er først og fremmest model og ikke blogger. Men vi syntes alligevel, at hun skulle med, den kære Ashley. Hvis du følger hende på Instagram er du nemlig sikret tøjsmæssig inspiration, men (ligeså vigtigt) også inspiration til at omfavne din krop og elske den - præcis som den her. Det er hun nemlig verdensmester i. Og vi ved jo alle, at selv det flotteste outfit blegner, hvis ikke man udstråler selvtillid og selvkærlighed.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2_0.png

Læs også