sommerkjoler på budget
Stil

11 lange sommerkjoler til under 500 kr

2. juni 2020
af Mira Sand Johansen
Foto: Shutterstuck.
Gå sommeren i møde med lange, farverige sommerkjoler. Vi har fundet 11 af de smukkeste - alle til under 500 kroner.

Når vintergarderoben er pakket ned, og sommersolen begynder at kigge frem, så glæder vi os til at trække i luftige, lækre sommerkjoler.

De er nemlig ikke bare pæne at se på, de giver os også muligheden for at komme hele farvepaletten rundt og give den gas med både blomsterprints, striber og mønstre.

Lange, luftige sommerkjoler til under 500 kr

De lange sommerkjoler er perfekte at hoppe i efter en lang dag på stranden, til sommerfesten eller til dage, hvor vi bare tuller rundt derhjemme.

De er behagelige at bevæge sig rundt i, og du behøver ikke bekymre dig om små vindpust, der kan få skørtene til at flyve op, som med de kortere kjoler.

LÆS OGSÅ: Mary elsker (også) sneakers: Her er de bedste looks

Sommerkjole til de kølige dage

Det danske sommervejr er aldrig helt til at stole på, og denne orange sommerkjole med lange ærmer er helt perfekt til de lidt køligere sommerdage. Det nedtonede print gør, at du nemt kan kombinere det med en farverig strik.

Sommerkjole til sommer

Kjole fra Boii Studios, 250 kr. Kan købes online HER

Sommerens blomstrede sommerkjole

Dorothy Perkins sommerkjoler har de fineste detaljer med bindebånd og flavrende ærmer, og de kommer i mange forskellige farverige print - til en pris, der ikke vælter budgettet.

https://imgix.femina.dk/dorte_ny_2.jpg

Kjole fra Dorothy Perkins, 279 kr. Kan købes online HER

En sommerkjole med skønne detajler

Sommerbilledet er præget af smukke kjoler, og denne er i blandt vores favoritter. Ikke nok med, at kjolen har smukke detaljer med rynker og flæser, den er også lavet i et åndbart materiale med en udtagelig underkjole og en behagelig form, der gør den perfekt til sommerens varme vindstrejf.

Looket for sommeren 2020

Kjole fra Ellos Collection, 319 kr. Kan købes online HER

Sommerens klassiske hvide kjole

Den hvide sommerkjole passer perfekt til sommerens solkyssede hud, og der er utallige muligheder, når du skal sammensætte den hvide kjole med dine yndlings sommeraccessories.

Du kunne for eksempel pifte kjolen op med en flot sommerhat og et par lette sandaler for at få et afslappet, men elegant look.

Hvid sommerkjole

Kjole fra Mango, 449 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Ryd ud i dit skab - 7 stykker tøj, du bør skille dig af med

Den pastelfarvede sommerkjole

Der findes utallige fine sommerkjoler i forskellige prints og mønstre, men nogle gange kan en flot farve være nok i sig selv. Denne smukke sommerkjole i lilla pastel er perfekt til sommerens mange arrangementer såsom en sommermiddag i solen eller en festlig aften på tagterassen.

Pastelfarver til sommer

Kjole fra Monki, 239 kr. Kan købes online HER

Sommerkjole med stropper

Hvis du skal have lidt sol på skuldrene denne sommer, så er kjoler med stropper helt perfekte. Stropperne er med til at give et ekstra feminit look, og når varmen så virkelig kommer, er det dejligt befriende med helt bare arme.

Stropkjole til sommeren 2020

Smuk assymetrisk sommerkjole

Denne flotte marineblå kjole går super godt i spænd med sommerens gåture ved havnen. Det assymetriske snit er en sjov detalje, og rynkerne i taljen giver dig en fin figur - og så passer den bare perfekt sammen med en gammeldags med guf.

Strandkjole til sommer

Kjole fra Stadivarius, 299 kr. Kan købes online HER

Skjortekjolen til sommeren

Skjortekjolen er et hit hvert år, og den er med til at gøre dit sommerlook smart og sporty. Vi har fundet denne stribede skjortekjole fra Y.A.S, som er perfekt med et par cool farverige sneakers og fede solbriller.

Skjortekjole til sommer

Den grønne sommerkjole

Denne grønne kjole sidder lige i skabet og er perfekt til sommerens mange udflugter. Længden gør, at den er komforbabel at bevæge sig rundt i, og farven kan tåle lidt af hvert - om det er en tur i skoven i et par støvler eller med et tæppe og en picnickurv på græsset.

Grøn sommerkjole 2020

Kjole fra Monki, 279 kr. Kan købes online HER

Sommerens fineste slå-om kjole

Man går aldrig galt i byen med slå-om kjoler. Denne gulstribede sommerkjole har bindebåndet siddende ved taljen, hvilket giver dig et meget afslappet og feminint look.

Gul sommerkjole 2020

Kjole fra Glamorous, 279 kr. Kan købes online HER

Den sorte sommerkjole

Selvom sommeren byder hele den farverige gardarobe op til dans, så er det altid rart at hoppe i noget nedtonet og klassisk.

Vi har fundet denne perfekte sorte kjole, som er lige til at hive over hovedet, når du hurtigt skal i badetøjet og afsted mod stranden.

Sort kjole til sommer

Kjole fra Pieces, 280 kr. Kan købes online HER

Se flere lange sommerkjoler her:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også