sommerlook 2020
Stil

Her er looket, du vil se ALLE vegne denne sommer

17. april 2020
af Mira Sand Johansen
Foto: Shutterstock, PR
Specielt ét look har gjort sig bemærket den seneste tid, og vi spår, at det kommer til at præge gadebilledet og vores garderober hen over sommeren.

Sommeren er lige om hjørnet, og vi glæder os til at trække i luftige sommerkjoler og lette sandaler.

Skal du for alvor være med på moden, kan du hoppe i et jakkesæt med shorts i stedet for lange bukser. Det karakteristiske sæt ser nemlig ud til at blive det helt store modehit denne sommer.

Blazerjakker med shorts: Sommerens helt store modehit

Efteråret og vinteren igennem var de oversized blazere i mørke nuancer over alt, og de har da også præget foråret - bare i en den lyse ende af farveskalaen.

Heldigvis behøver du ikke vinke farvel til det komfortable sæt, for nu kan du skrifte dine lange bukser ud med et par matchende shorts.

Vi er allerede ret vilde med trenden - se bare her, hvor forskelligt sættet kan se ud.

Sommerens hvide jakkesæt

Hvid på hvid er en klassisk trend, og farven fungerer utrolig godt mod din solkyssede hud. Tilsætter du de helt rigtige accesories, er looket mere end fuldendt. Du kunne for eksempel sammensætte det med en fin sommerhat og et par afslappende slip-in sandaler - og måske et glas rosé i solen!

Looket for sommeren 2020

Blazerjakke fra InWear, 390 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Object, 260 kr. Kan købes online HER

Et flot sommerlook i flere mønstre

Hvis du allerede har både shorts og blazerjakke liggende i garderoben, behøver du ikke bekymre dig så meget om mønstrene. Det er nemlig super moderne at mikse mønstre på kryds og tværs. Se bare sættet nedenfor, hvor vi har sat en ternet blazer sammen med et par prikkede shorts. Prøv dig frem - måske findes sommerens ultimative blazerlook med print allerede i din garderobe.

Sommerens print og mønstre

Blazerjakke fra Karen By Simonsen, 799,50 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Noisy May, 229 kr. Kan købes online HER

Gå sommeren i møde i naturfarver

Naturfarver går aldrig af mode, og de tager sig godt ud til enhver lejlighed. Måske er du på vej til stranden? Så er det nemt lige at smide badedragten indenunder sættet, så du hurtigt kan komme i vandet.

Naturfarvet sommersæt

Blazerjakke fra Part Two, 1.200 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Part Two, 500 kr. Kan købes online HER

Det klassiske sommersæt

Hvis du er mere til det klassiske sæt, men stadig vil holde fast i noget farve eller mønster, så kan dette sæt fra Zara gøre underværker. Den klassiske sorte underdel bliver her peppet op med en ternet blazer.

Klassisk jakkesæt til sommer

Blazerjakke fra Zara, 449 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Zara, 249 kr. Kan købes online HER

Sommer i pangfarver

Sæt er altid sjove, specielt i en prangende farve. Se bare dette orange silkejakkesæt, der er perfekt med et par sandaler med hæl til sommerens fester.

Ensfarvet jakkesæt til sommeren 2020

Blazerjakke fra Baum Und Pferdgarten, 2.199 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Baum Und Pferdgarten, 1.399 kr. Kan købes online HER

Det friske sommerlook

Kunne du tænke dig et lidt mere friskt look? Så prøv med et par cowboyshorts til din blazer. Sammensæt det med et par fede sneakers og en T-shirt med et farverigt print, så får du et smart sporty sommerlook.

Sporty sommer look 2020

Blazerjakke fra Gestuz, 749,50 kr. Kan købes online HER. Shorts fra Gestuz, 799 kr. Kan købes online HER

Flere på Instagram dyrker looket. Se her:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også