Bachelorette_Daniel
Popkultur

Daniel fra "Bachelorette" havde ikke tænkt, han skulle snakke om det. Men så var timingen rigtig

15. maj 2024
Af Maria Hoang
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Under sin første date på tomandshånd med Lissa fortæller Daniel Vadsholt ærligt om, hvordan han har døjet med angst.

I et ærligt øjeblik afslører 24-årige Daniel Vadsholt på en date med Lissa i dagens afsnit af "Bachelorette", at han har døjet med angst, og at han de seneste år har arbejdet på sig selv fremfor at være i et parforhold.

– Jeg havde ikke tænkt mig at snakke om det derinde. Men jeg har det også sådan, at hvis folk spørger ind, eller hvis settingen er rigtig, og man kommer ind på emnet, så synes jeg da helt klart, man bare skal være ærlig.

– Det har tidligere hjulpet mig med min angst at snakke om angst, forklarer Daniel til SE og HØR om, hvorfor han valgte at dele sin angst på nationalt tv.

– Jo mere man italesætter det, jo mere finder man ud af, at det er meget normalt, understreger han.

Lissas respons er netop en illustration på dette. Hun svarer nemlig Daniel, at hun selv tidligere har kæmpet med angst.

– Det er superdejligt, at hun føler sig tryg. Bare fordi jeg sidder og deler det for åben skærm, behøver hun nødvendigvis ikke at have lyst til at gøre det.

Daniel har tidligere været med i realityprogrammet "Ex on the Beach", og da "Bachelorette"-produktionen tog kontakt til ham, var hans umiddelbare tanke, at han ikke skulle lave mere tv.

Dog endte udsigten til et uforglemmeligt eventyr med at lokke, og Daniel forklarer også, at dating på tv virkelig gør en hårdhudet:

– Det her med at øve sig i at være ligeglad. Det med at overgive sig til ting og være ligeglad med, hvad folk tænker, når man bliver vist på tv. For det er jo meget sårbart at date på tv, forklarer han.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også