lammespyd
Aftensmad

Krydrede lammespyd

27. juni 2011Opdateret 4. april
af Beagle iuel-brockdorff
Lam på grillen - lækkert, krydret og smagfuldt!

Det skal du bruge

  • 225 g hakket lam (eller okse)
  • Salt, peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • Et drys ingefær
  • Lidt chili
  • ½ tsk garam masala
  • 1 spsk yoghurt
  • Lidt limesaft
  • 2 spsk hakket mynte

Desuden

  • Yoghurt smagt til med limesaft og -skal
  • Salat, tomater, forårsløg og pitabrød

Fremgangsmåde

  1. Ælt kødet med salt, peber, hakket hvidløg og forårsløg, krydderier, yoghurt, lime og mynte.
  2. Form til »pølser«, som sættes på spyd. Grill ved mellemvarme i ca. 6 min. i alt.
  3. Servér med lime-yoghurt, grøntsager og pitabrød.

Se flere opskrifter med lam her.

Læs også