Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele
Aftensmad

Ida Davidsen: Stegt kongeål med det hele

25. marts 2013Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Smørrebrød når det er bedst, kommer fra smørrebrøds-dronningen Ida Davidsen, prøv hendes stegte kongeål

Ingredienser

  • 1 skive rugbrød
  • Smør
  • 1 stk. kongeål (handelsbetegnelse for pighaj og et billigere alternativ til alm. ål), spørg fiskehandleren
  • Mel
  • Salt, peber
  • Belug-art, CaviArt
  • Lime
  • Dild

Fremgangsmåde

  1. Vend fisken i mel, drys med salt og peber og steg den sprød i smør på panden.
  2. Læg fisken på smurt brød, og anret med en stribe kartoffelsalat og kaviaragtig pynt, limebåd og masser af dild.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også