Ida Davidsen smørrebrød med nye kartofler og krydderurte-creme
Aftensmad

Ida Davidsen smørrebrød med nye kartofler og krydderurte-creme

12. juli 2010Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Smørrebrød med nye kartofler, creme fraiche og krydderurter fra Ida Davidsen.

Det skal du bruge

  • ½ skive rugbrød med smør
  • 2-3 nye kartofler
  • 1 spsk creme fraiche 38%
  • 1 spsk hakkede friske krydderurter (fx dild, persille, kørvel, løvstikke)

Fremgangsmåde

  1. Kog de nye kartofler i letsaltet vand.
  2. Afkøl dem og skær dem i skiver.
  3. Læg skiverne på det smurte brød.
  4. Hak krydderurterne fint og rør dem i creme fraichen.
  5. Læg en bræmme af cremen oven på kartoffelskiverne.
  6. Krydr med salt og peber og pynt med friske krydderurter.

Ses flere opskrifter på smørrebrød her.

Læs også