Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"
23. september 2009
Opdateret 12. april
af Ida Davidsen
Dette stykke smørrebrød fra Ida Davidsen er opkaldt efter skuespilleren Lone Hertz.
Smørrebrødet
1 skive surbrød med smør
1 hårdkogt æg
1 spsk dildmayonnaise
1 røget sildefilet
3-4 radiser
2-3 stængler frisk purløg
Dildmayonnaise
250 g mayonnaise, smagt til med HP sauce, worcestershiresauce, dijonsennep, citronsaft og Maggi-krydderi
2 spsk creme fraiche 18%
1 bundt dild
Fremgangsmåde
Smag mayonnaisen til med det nævnte, ca. 1 tsk af hver.
Tilsæt derefter creme fraiche og hakket dild. Smag til med salt og peber.
Lad dildmayonnaisen hvile mindst ½ time på køl før brug.
Smør surbrødet. Skær ægget i både.
Læg æggebådene taglagt efter hinanden hele brødet rundt.
Læg dildmayonnaisen i en bræmme over æggene og læg silden ved siden af mayonnaisen.
Top med revne radiser og drys med klippet purløg.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også