Annonce
Mad
17. august 2022

Penne all'arrabbiata

Bland dåsetomaterne med pasta - lækkert og nemt!
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/tomatpasta.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Bland dåsetomaterne med pasta - lækkert og nemt!

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg 
  • 2 spsk olivenolie 
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 rød chili, mild variant
  • ½ spsk sukker 
  • 350 g pasta, gerne penne  
  • Salt, peber
  • Revet ost , evt. pecorino
Annonce

Penne all'arrabbiata:

  1. Pil løg og hvidløg og hak dem groft.
  2. Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og rist i et par min, uden at de tager farve.
  3. Flæk chilien, fjern stilk og kerner og hak den fint.
  4. Hæld hakkede tomater, chili og sukker i gryden og lad det hele simre i 15-20 min.
  5. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  6. Smag pastasaucen til med salt og peber og vend med pastaen.
  7. Servér med revet ost.
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.