
1. TOMATKOMPOT: Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Kog dem let i en gryde med olie, sukker og salt, til de samler sig til en kompot. Rens chilien, skær den i fine tern, og vend i kompotten.
2. GRØN RELISH: Kog en lage af eddike, vand, sukker og salt. Skyl squash eller agurk, og riv den groft. Hæld den lune lage over.
3. SALAT MED SENNEPSDRESSING: Skyl og pluk salaten. Rør en dressing af sennep, olie og eddike, og smag til med salt og peber. Vend salatbladene i dressingen.
4. Pensl pølserne med olie, og steg dem godt på alle sider på en (grill)pande. Varm pølsebrød efter anvisningen på pakken. Læg en pølse i hvert brød. Top med tomatkompot og grøn relish, og pynt med korianderblade. Servér straks sammen med salaten.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.