Mad
26. april 2022

Stifado

Til 4 personerDet skal du bruge:4 dl grov bulgur6 dl vandSalt, peberCa. 300 g små skalotteløg4 fed hvidløg3 gulerødderCa. 500 g oksetykstegsfilet i
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/stifado612.jpg
Til 4 personerDet skal du bruge:4 dl grov bulgur6 dl vandSalt, peberCa. 300 g små skalotteløg4 fed hvidløg3 gulerødderCa. 500 g oksetykstegsfilet i
4 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 dl grov bulgur
  • 6 dl vand
  • Salt, peber
  • Ca. 300 g små skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • Ca. 500 g oksetykstegsfilet i tern
  • 187 ml rødvin
  • 2 laurbærblade
  • 1 kanelstang
  • 2 dl tomat passata
  • 4 dl oksebouillon
Annonce

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 35 min.

1. Bring vandet i kog, tilsæt bulgur og lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt og peber

2. Pil skalotteløgene og halvér dem. Pil og hak hvidløgsfedene. Skrub gulerødderne og skær enderne af og del dem i 4 store stykker.

3. Brun kødet i lidt olie ved god varme 2 min. Tilsæt skalotteløg samt hvidløg og brun endnu 2 min.

4. Kom gulerødder, rødvin, laurbær, kanel, tomat og bouillon ved og lad det simre 10 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber og server med bulgur.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.