
1. SESAMMARINADE: Rør presset hvidløg sammen med olie. Tilsæt sesam frø, spidskommen, salt og peber. Smør kyllinge-lårene ind i marinaden, og lad dem marinere på køl i 30 minutter.
2. Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad, og steg dem sprøde i en 200° varm ovn i 35-40 minutter.
3. GRØNTSAGSSALAT: Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på langs. Steg skiverne i lidt olie på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side. Skyl squashen, og skær den i tynde spåner på langs med en tyndskræller.
4. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde spåner på langs med en tyndskræller. Snit spidskålen groft. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver. Bland alle grøntsagerne, dryp dem med olivenolie, og krydr med salt og peber.
5. YOGHURTDRESSING: Rør yoghurt sammen med tahin, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Servér dressingen til kylling og grøntsager.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.