
Kom couscous i en skål. Rør kogende vand med gurkemeje, salt og olie, og hæld det over couscoussen. Sæt film over skålen, og lad couscoussen trække i 10 minutter.
Skæl imens kartoflerne, og skær dem i både. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og dryp dem med lidt olie og salt. Dup kyllingen tør, og læg den ved siden af kartoflerne. Dryp med olie, og krydr med urtesalt. Steg begge dele i en 200° varm ovn i 12-15 minutter, eller til kyllingen er tilberedt, og kartoflerne er møre. Kartoflerne skal evt. have lidt længere. Rist mandlerne i den varme ovn, lad dem køle en smule, og hak dem groft.
Rør i couscoussen med en gaffel. Vend lune søde kartofler, kylling, mandler og persille i couscoussen, og smag til med citron og salt. Servér straks (eller spis salaten kold).
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.