
Foto: Anders Schønnemann
1. Bland rugmel, hvedemel og salt sammen. Smuldr smørret i, så det får konsistens som krummer. Saml dejen med koldt vand.
2. Smør tærte formen, og tryk tærtedejen ned i den. Forbag tærte dejen ved 200° i 10-15 minutter. Tag den ud, og lad den køle lidt.
3. Kog imens kartoflerne møre, og skær dem i grove stykker. Knæk den nederste ende af aspargesene, og kassér dem. Snit aspargesene i grove snitter. Kom asparges og kartofler i den forbagte form. Pisk gedeost, yoghurt, æg og mælk sammen, og krydr massen med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne, og bag tærten ved 175° (varmluft) i 45-60 minutter, eller til den er gennembagt og gylden.
Servér straks tærte med salat til.
TIP: Du kan komme 3-4 ekstra æg i massen og lave tærten uden bund som en slags bagt æggekage. Det er virkelig også lækkert.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Asian hot suppe med kylling og spidskål - Få opskriften her
Onsdag: Hot svin i wrap - Få opskriften her
Torsdag: Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler - Få opskriften her
Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.