Annonce
Mad
14. februar 2022

Hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce

Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten. Her får du opskriften på hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce
Af: Marie Melchior
hakkebøffer

Foto: Line Falck

Den kraftige sauce af balsamico og honning giver masser af smag til retten. Her får du opskriften på hakkebøffer med stegte portobellosvampe og balsamicosauce
4 personer

HAKKEBØFFER

  • 600 g hakket oksekød
  • salt og friskkværnet peber

STEGTE SVAMPE

  • 4 store portobellosvampe
  • 4 spsk. olie til stegning
  • 1 dl balsamicoeddike
  • 1 spsk. honning
  • 100 g rucola

TILBEHØR

  • 1 kg nye kartofler
Annonce

1. Tilbehør: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.

2 Hakkebøffer: Form kødet til hakkebøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.

3. Stegte svampe: Rens svampene, og kassér stokkene. Skær svampene i skiver. Steg svampene i olie på en pande ved høj varme i ca. 5 minutter, til de falder lidt sammen og får stegeskorpe. Hæld balsamico og honning på panden, og lad den koge ind til en sauce i ca. 3 minutter. Skyl og tør rucolaen; vend den sammen med svampene.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.