1. Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken.
2. Lynstegte grøntsager: Knæk de nederste, lidt træede ender af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Rens bladselleri og forårsløg, og skær dem i mindre stykker på skrå. Skyl ærterne, og skær dem i stave. Steg alle grøntsagerne i 1 spsk. olie på en pande ved høj varme i 3-5 minutter, til de netop falder sammen.
3. Torsk: Krydr torsken med salt og peber, og steg den i 1 spsk. olie på en pande i først 4 minutter på den ene side og dernæst 2-3 minutter på den anden.
4. Servering: Dryp limesaft over den stegte torsk, og servér med lynstegte grøntsager, ris og klippet purløg.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Asiatisk kyllingesalat med limedressing - Få opskriften her
Onsdag: Pizza med feta og hele tomater - Få opskriften her
Fredag: Citronmarinerede lammekoteletter med kartoffelsalat - Få opskriften her