
Foto: Line Falck
1. Steg tunen på en meget varm pande i 3 minutter på hver side. Den skal stadig være rå i midten. Hæld kogende vand over de frosne edamame-
bønner i en skål.
2. Halvér agurken, skræl kinaradise og gulerødder, og snit grøntsagerne i lange strimler, gerne på et mandolinjern eller et almindeligt rivejern. Bland grøntsagsstrimlerne, og anret dem i portionsskåle. Drys med hakket koriander. Rul arket med tang sammen, og klip det i smalle strimler med en saks hen over salaten i skålene. Skær den stegte tun i skiver, og læg dem oven på salaten sammen med rejerne. Hæld limesaft og sesamolie over, og drys med sesamfrø.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Pizza med kartofler og grønne asparges - Få opskriften her
Salat med skinke og emmentaler - Få opskriften her (link fjernet)
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.