Annonce
Mad
13. februar 2020

Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier

En varmende og fyldig suppe er vejen frem, når kulden ikke helt vil slippe sit tag. Her får du opskriften på tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier.
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier

foto: Columbus Leth

En varmende og fyldig suppe er vejen frem, når kulden ikke helt vil slippe sit tag. Her får du opskriften på tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier.
4 personer

DET SKAL DU BRUGE:

  • 350 g kyllingebrystfilet
  • 1 løg
  • 250 g gulerødder
  • ½ squash
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • ½ tsk. karry
  • ½ tsk. røget paprika
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • ¼ tsk. chilipulver
  • 1½ spsk. koncentreret tomatpuré
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 dl små makaroni (eller suppehorn)
  • 1 tsk. sukker
  • Salt og peber

TIL SERVERING:

  • 1 håndfuld kruspersille
  • 25 g parmesan
  • 1 brød
Annonce

Opskrift - Sådan laver du tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier:

  1. Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget groft. Skræl gulerødder, skyl squash, og skær gulerødder og squash i små tern.
  2. Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie i en gryde. Tilsæt løg, gulerødder, squash og krydderier, og steg videre i 2 minutter.
  3. Bland tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn i gryden, og lad suppen koge ved middel varme i 15-20 minutter, til kylling og pasta er mørt. Smag suppen til med sukker, salt og peber.
  4. Servering: Anret suppen i skåle, og drys med hakket persille og friskrevet parmesan. Servér med godt brød til.

Madplaner til hverdagen

Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.