Annonce
Mad
2. august 2019

Hjemmelavede peach melba-is

De dejlige ispinde består af en stor del frugt, der giver masser af smag og sødme. Her får du opskriften på lækre og hjemmelavede peach melba-is-
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Peach melba-is

Foto: Betina Hastoft

De dejlige ispinde består af en stor del frugt, der giver masser af smag og sødme. Her får du opskriften på lækre og hjemmelavede peach melba-is-
6 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 1/2 dl sukker
  • 250 g hindbær
  • 300 g ferskner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g hvid chokolade
Annonce

Opskrift - sådan laver du peach melba-is

1. Blend hindbærrene med halvdelen af sukkeret. 2. Skær fersknen i både og blend dem med citronsaft og resten af sukkeret. 3. Fordel de to blandinger i 6 ispindeforme. Stik en træpind i hver og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen. 4. Hak og smelt chokoladen over et vandbad. Dyp spidsen af isen i chokoladen og servér straks eller læg isene tilbage i fryseren indtil servering. Energi pr. ispind: 127 kcal. Fordelt på: Fedt 23 %, protein 5 %, kulhydrat 72 % LÆS OGSÅ: Hjemmelavet is på pind med hindbær og chokolade
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.