Annonce
Mad
7. august 2019

Rødspættefileter med sprød salat

Den klassiske fiskefilet kan meget andet end at blive serveret med rugbrød og remoulade. Her er min opdaterede version. Her får du opskriften på rødspættefileter med sprød salat
Af: Timm Vladimir
Rødspættefileter med sprød salat

Foto: Columbus Leth

Den klassiske fiskefilet kan meget andet end at blive serveret med rugbrød og remoulade. Her er min opdaterede version. Her får du opskriften på rødspættefileter med sprød salat
4 personer
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 dobbelte rødspættefileter
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • smør til stegning
  • salt og peber

SPRØD SALAT

  • 1 gulerod
  • 100 g squash
  • 100 g fennikel
  • 1 dl ravigottesauce
  • 2 spsk. finthakket frisk dild

TIL SERVERING

  • karse
  • frisk dild
  • evt. godt brød
Annonce

Opskrift - sådan laver du rødspættefileter med sprød salat

1. Vend fiskefileterne i hvedemel krydret med salt og peber, vend dem herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg dem i smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. 2. SPRØD SALAT: Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver. Rens fennikel, og skær den i fine skiver. Vend gulerod, squash og fennikel sammen med ravigottesauce og friskhakket dild. 3. SERVERING: Anrat de nystegte fiskefileter sammen med den sprøde salat, og drys med karse og masser af dild. Byd evt. brød til. PRØV OGSÅ: Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.