
1. GRÆSKARPURÉ: Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl og halvér græskarret, fjern kernerne, og skær græskarret i tern – du kan sagtens lade skallen sidde på. Pil løg og hvidløg, og skær løget i grove både. Fordel græskartern, løgbåde, hele hvidløgsfed og salvie på en bageplade beklædt med bagepapir, og dryp med olie. Krydr med salt og peber, og bag græskarternene i ca. 20 minutter, til de er møre. Blend dem sammen med balsamicoeddike og friskrevet parmesan, og tilsæt vand gradvist, indtil du får en cremet puré. Smag til med salt og peber. Hæld græskarpuréen i en gryde med låg og hold den lun. 2. Læg laksebøfferne på en bageplade beklædt med bagepapir. Hak pinjekerner og oregano fint, og riv parmesanen; rør det sammen i en skål med olie, salt og peber. Fordel blandingen oven på laksebøfferne, og tryk den godt fast på laksekødet. Bag laksebøfferne i ovnen på en anden rille i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte, og pinjekernecrusten er gylden. 3. SERVERING: Anret græskarpuré på tallerkener, og top med laks. Servér med salat til. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.