Opskrift - sådan laver du græsk kyllingeburger 
   1. Pil og pres hvidløg. Rør kyllingekød med hvidløg, tørrede krydderier, salt og peber. Stil farsen på køl i 30 minutter.   2. TZATZIKI: Skyl agurken, og riv den groft. Drys med en smule salt, og afdryp agurken i en sigte. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med yoghurt, citronsaft og peber i en skål. Pres den sidste væde af agurken med hænderne, og vend agurken i yoghurten.   3. Form bøffer af kyllingefarsen, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.   4. SERVERING: Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skyl rucola, og hak mynte groft. Saml burgerne med tzatziki, kyllingebøffer, rucola, mynte og rødløg.    
Få indkøbslisten til hele ugen her
  
 UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 Mandag: Texas-tigerrejer med polenta og ristede majs – Få opskriften her (link fjernet)
 Tirsdag: Quinoafalafler med hummus og bagte rodfrugter – Få opskriften her (link fjernet)
 Torsdag: Tærte med serrano, gedeost og figner – Få opskriften her
 Fredag: Italiensk mørbrad med pancetta og bagte rodfrugter – Få opskriften her