
Overgangsalder
Foto: Anders Schønnemann
Grøn oliventapanade med sprøde kiks (1 mellemstort glas)
INGREDIENSER
TAPENADE 125 g grønne oliven med mandler 1 fed hvidløg 2 spsk. små kapers 2 ansjoser i olie 2 artiskokhjerter (fra dåse eller i olie) 1 lille håndfuld frisk basilikum, hakket 1 spsk. persille, hakket 1-2 spsk. god olivenolie kværnet peber Opskrift - sådan laver du grøn oliventapanade 1. Kom oliven, hvidløg, kapers, ansjoser og artiskokker i en blender, og kør det til en lidt grov masse. Hak krydderurterne, og kom dem i (de bliver ikke hakket godt nok i blenderen). Tilsæt olie, til konsistensen er tilpas cremet. 2. Smag til – måske skal der salt i, men husk, at kapers og ansjoser er salte! Tapenaden kan holde sig tildækket på køl i en uges tid. 3. Servér tapenaden på små sprøde kiks PRØV OGSÅ: Sprøde snacks med fetacremeDu skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.