Annonce
Mad
11. februar 2022

SPRØD SNACK MED FETACREME

En lille knasende snack, der kan gøres klar på bagepladen og bages i en varm ovn, lige før den skal bruges.
Af: CAMILLA ZARAH LAWES
Snack med fetacreme

FOTO: COLUMBUS LETH.

En lille knasende snack, der kan gøres klar på bagepladen og bages i en varm ovn, lige før den skal bruges.

Butterdejssnack

  • 3 små plader butterdej
  • 1 let sammenpisket æg
  • 1 spsk. jomfru i det grønne
  • havsalt

Fetacreme

  • 50 g græsk yoghurt
  • 50 g valnøddekerner, let ristede
  • 100 g feta
  • ½ finthakket chili
  • 4 stilke frisk koriander, hakket
  • 3 spsk. olivenolie
  • havsalt og friskkværnet peber

Pynt

  • frisk koriander
Annonce

Sådan laver du en butterdejssnack med fetacreme

  1. Blend yoghurten med valnødder og feta.
  2. Tag det ud af blenderskålen, og rør koriander og chili i, sammen med olivenolie, til en lind masse. Krydr med salt og peber.
  3. Skær butterdejen i aflange, 1 x 6 cm store stænger, og pensl med æg på begge sider. Drys med jomfru i det grønne; sno stængerne let, og bag dem i en 220° varm ovn i 5-7 minutter.
  4. Servér de knasende stænger med fetacremen.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.