æggesalat
Mad

Wrap med æggesalat og bacon

af Louisa Lorang 8. februar 2022
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er wrap med æggesalat og bacon. Få opskriften her
0 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 æg
  • 200 g skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. god karry
  • ¾ bakke karse, klippet
  • 1 porre i tynde skiver
  • salt

ANDET

  • 100 g god bacon i skiver
  • evt. lidt olie
  • 1 porre i tynde skiver
  • ¼ bakke karse, klippet
  • 1 æble i både
  • 4 lune tortillaer

Sådan laver du wrap med æggesalat og bacon

  1. Først lavet du æggesalat: Kog æggene hårdkogte i ca. 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand; lad dem køle lidt af, og pil og hak dem.
  2. Rør skyr, mayonnaise, dijonsennep, karry, karse og porre sammen. Smag til med salt, og vend æg i til en æggesalat.
  3. Steg baconen på en tør pande. Tilsæt en smule olie, hvis det er nødvendigt.
  4. Fyld æggesalat, sprød bacon, friske porrer, karse og æble i lune tortillaer; luk sammen, og servér dins wraps med æggesalat og bacon straks.

TIP: Du kan også fylde æggesalat og alt det andet imellem skiver af rugbrød, hvis det skal være lidt grovere.

Prøv også en klassisk kyllingesalat med et lækkert tvist!