æggesalat
Mad

Wrap med æggesalat og bacon

af Louisa Lorang 24. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er wrap med æggesalat og bacon. Få opskriften her

Jeg elsker æggesalat, og når det skal være let, er denne her wrap med æggesalat skøn og nem aftensmad. Supplér evt. med en stor salat til.

 

Det skal du bruge til wrap med æggesalat og bacon

(2 pers.)

4 æg200 g skyr2 spsk. mayonnaise1 tsk. dijonsennep1 spsk. god karry¾ bakke karse, klippet1 porre i tynde skiversalt

Alt det andet:100 g god bacon i skiverevt. lidt olie1 porre i tynde skiver¼ bakke karse, klippet1 æble i både4 lune tortillaer

 

Sådan gør du:Først lavet du æggesalat: Kog æggene hårdkogte i ca. 8-10 minutter. Skyl dem i koldt vand; lad dem køle lidt af, og pil og hak dem. Rør skyr, mayonnaise, dijonsennep, karry, karse og porre sammen. Smag til med salt, og vend æg i til en æggesalat.

Steg baconen på en tør pande. Tilsæt en smule olie, hvis det er nødvendigt. Fyld æggesalat, sprød bacon, friske porrer, karse og æble i lune tortillaer; luk sammen, og servér dins wraps med æggesalat og bacon straks.

TIP: Du kan også fylde æggesalat og alt det andet imellem skiver af rugbrød, hvis det skal være lidt grovere.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag