Mad
12. juli 2018

Tomatsalat med chorizoknas

Det skal være sjovt at spise salat − og ristet chorizo løfter din salat til nye højder. Her får du opskriften på tomatsalat med chorizoknas
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Tomatsalat med chorizoknas

Foto: Betina Hastoft

Det skal være sjovt at spise salat − og ristet chorizo løfter din salat til nye højder. Her får du opskriften på tomatsalat med chorizoknas
2 personer
Tid i alt 15 min

50 g chorizo

  • 50 g chorizo
  • 500 g tomater, gerne forskellige slags
  • 1 rødløg
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ spsk. balsamico
  • Salt og peber
  • Friske urter, f.eks. oregano, timian, basilikum, skovsyre.
Annonce

Opskrift - sådan laver du tomatsalat med chorizoknas

1. Skær chorizoen i små tern og rist dem sprøde ved middelvarme. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. 2. Skær tomater og løg i skiver og anret dem på et fad eller to tallerkner. 3. Rør olie og eddike sammen, smag til med salt og peber og hæld dressingen over tomatsalaten. Drys chorizoen og hakkede urter over lige før servering. Energi pr. person: 163 kcal Fordelt på: fedt 38 %, protein 24 %, kulhydrat 38 % PRØV OGSÅ: En sprød og lækker ærtesalat

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.