Læs også
![Braiserede svinekæber med rodfrugtmos](https://imgix.femina.dk/2023-12-11/braiserede-svinekaeber-med-rodfrugtmos.jpg?auto=format,compress&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=125:125)
Mad
Fjern synlige hinder og kog kæberne i letsaltet vand i 5 kvarter.
Snit løgene imens og mas hvidløgsfeddene.
Vend løgene i olien og hæld dåsetomaterne ved.
Krydr saucen med salt og peber og lad den simre i 5 min.
Kog pastaen.
Kom svinekæberne ned i tomatsaucen.
Skyl og tør rucolaen og anret den med pasta og herover tomatsaucen med kæber.
Drys friskskåret basilikum over.
Proteinenergi: 33 pct.
Fedtenergi: 19 pct.
Kulhydratenergi: 48 pct.
541 kcal pr. person