Mad
8. august 2022

Syltede ribs

Røde ribs er syrlige og perfekte til en sød syltelage. Brug de syltede ribs til alt fra morgenmad til desserter og kager. Få den nemme opskrift på syltede ribs her.
Af: Louise Dandanell Ørsted
Hjemmelavede syltede ribs - super til morgenmaden eller en kage.
Røde ribs er syrlige og perfekte til en sød syltelage. Brug de syltede ribs til alt fra morgenmad til desserter og kager. Få den nemme opskrift på syltede ribs her.

Det skal du bruge til syltede ribs

  • 500 g ribs
  • 300 g sukker
Annonce

Hjemmelavede syltede ribs

  1. Skyl ribsene og tør dem forsigtigt.
  2. Rib dem, dvs. fjern bærrene fra stilkene med en gaffel.
  3. Kom ribs og sukker i en gryde og lad det stå og trække, til sukkeret er smeltet.
  4. Kog det langsomt op, og lad det simre et par minutter.
  5. Hæld syltetøjet på rene glas og spis det til is, yoghurt, kylling, lam eller grillmad.

Sylt dine egne sager

Det er super nemt at sylte selv, og det kræver næsten ingen ingredienser – kun lidt tålmodighed. Er du vild med syltede sager, så skal du prøve opskrifterne fra vores søsterside: SPIS BEDRE

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.