

Svine-koteletter med lun rødkålssalat
27. december 2010Opskrift på svine-koteletter med lun rødkålssalat
2 svinekoteletterlidt olie til stegningsalt og peber200 g kartofler i grove terninger½ knoldselleri i grove terninger1 spsk. smør½-1 dl mælk½ bundt bredbladet persille, hakketsalt
ENDVIDERE:½ lille rødkål1 dl tranebærjuice1-2 spsk. æbleeddike1 æble i både50 g valnødder, hakkedeKog kartofler og selleri i usaltet vand, til de er helt møre. Dræn vandet fra, og mós kartofler og selleri med et piskeris. Kom smør og mælk i, og pisk mosen glat. Rør persillen i, og smag til med salt.Snit kålen fint, imens kartoflerne koger, og kom den i en gryde sammen med tranebærjuicen. Lad den lige falde sammen, det tager 6-8 minutter. Smag til med salt og eddike, og vend den lune kål med æbler og valnødder lige inden servering.Steg koteletterne i lidt olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr dem med salt og peber.Servér koteletter med mos og rødkålssalat.Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER




Læs også
