Mad

Krebinetter med vinterslaw

af Louisa Lorang 27. december 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er krebinetter med vinterslaw. Få opskriften her

½ lille rødkål, fintsnittet2 tsk. salt2 tsk. sukker3-4 spsk. æbleeddike2 dl drænet yoghurt 10 %½ lille knoldselleri, revet eller i julienneENDVIDERE:400 g hakket kalv og flæsk½ bundt bredbladet persille, hakketsalt og pebermelolie til stegningTILBEHØR:500 g ristede kartoflerVend kålen med salt og sukker, og klem den grundigt, så den bliver mør og blød. Rør eddike og yoghurt sammen, og vend dressingen med kål og selleri. Smag til med salt, og lad det trække, mens du tilbereder resten.Rør kødet med persille og salt og peber. Form kødet til 4 krebinetter, og vend dem i lidt mel. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte, og servér med slaw og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER