
Stegt laks med tomatsalsa
31. maj 2012Stegt laks med tomatsalsa
Opskriften er til 2 personer
Super nem fisk med sød, syrlig og stærk salsa til.
DET SKAL DU BRUGE
300 g laks uden ben
olie til stegning
salt
SALSA
1 bananskalotteløg
¼ dl æbleeddike
¼ dl sukker
1 hakket rød chili, eller efter smag
4 tomater i terninger
lidt hakket persille
salt
TILBEHØR
500 g kogte kartofler
100 g blandet salat
olivenolie
æbleeddike
Opskrift - sådan laver du stegt laks med tomatsalsa
1. Tjek laksen for ben. Steg den på skindsiden i lidt olie på en varm pande, til den er gennemstegt. Vend den evt. til sidst, og steg den kort på kødsiden. Skrab kødet af laksen, når du skal spise, og kassér skindet.
2. Hak løget fint, og kom det i en kasserolle med eddike, sukker og chili. Lad det lige varme op, så sukkeret smelter. Kom tomater i, og lad dem varme med i ½ minuts tid. Tag salsaen af varmen, og vend persille i. Smag til med salt.
3. Servér laksen toppet med salsa og med kogte kartofler og salat vendt med olie og eddike til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MandagTirsdagOnsdagFredag