Mad
2. marts 2022

Steak med misobønner og japansk kartoffelsalat

Ugens fredagsopskrift er steak med misobønner og japansk kartoffelsalat. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/c9a24d738b0846c2807bcc34bc4f8e5f.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Ugens fredagsopskrift er steak med misobønner og japansk kartoffelsalat. Få opskriften her
2 personer

DET SKAL DU BRUGE

  • 2 store bagekartofler
  • 2 gulerødder i terninger
  • 3 syltede agurker i terninger
  • 2 spsk. mayonnaise, gerne Hellmann's
  • salt

ENDVIDERE

  • 200 g grønne bønner
  • salt
  • 1 spsk. mørk miso (gerne med byg)
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. soja
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 2 gode bøffer
  • olie til stegning
  • salt og peber
Annonce

Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger. Kog dem møre i usaltet vand under låg. Lad gulerødderne koge med de sidste fem minutter. Dræn vandet fra grøntsagerne, og lad dem dampe tørre. Lad dem køle lidt af. Vend syltede agurker og mayonnaise i, og smag til med salt.
Damp imens bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Rør miso, ingefær, honning og soja sammen, og vend det med bønnerne. Drys med sesamfrø.
Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt og peber. Servér straks bøfferne med bønner og salat.

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.