https://imgix.femina.dk/media/7aaf42698b844fb394ee93454e6dbeb4.jpg
Mad

Spicy pasta med kammuslinger

19. august 2010
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
TIP: I stedet for kammuslinger kan du bruge skaldyrsmiks fra frost eller store rejer i retten. Hvis du vil have en cremet sauce, kan du evt. tilsætte lidt fløde.

Til 4 personer

Prøv også:

Kammuslinger med kold avocadocreme
Kammuslinger a la Parma Citrus-marinerede kammuslinger Sort pasta med krebsehaler Pasta a la Toscana

½ rød chili
1-2 fed hvidløg
4 spsk persille + pynt
2 bdt forårsløg
500 g pasta, evt. sort
600 g små kammuslinger
2 spsk smør
3 spsk olivenolie

Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.

Læg chiliskiverne i iskoldt vand.

Pil hvidløgene og hak dem fint.

Skyl persillen og hak det groft (gem lidt til pynt).

Rens forårsløgene, fjern top og bund og skær resten i diagonale skiver.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.

Dup kammuslingerne med et stykke køkkenrulle og rist dem et par minutter i smør på panden.

Tilsæt chili, hvidløg, persille, forårsløg og olie og sluk for varmen.

Hæld vandet fra pastaen, vend den med muslingerne og pynt med frisk persille inden servering.

Læs også