
Mad
Spicy pasta med kammuslinger
19. august 2010af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
TIP: I stedet for kammuslinger kan du bruge skaldyrsmiks fra frost eller store rejer i retten. Hvis du vil have en cremet sauce, kan du evt. tilsætte lidt fløde.
Til 4 personer
Prøv også:
Kammuslinger med kold avocadocremeKammuslinger a la Parma Citrus-marinerede kammuslinger Sort pasta med krebsehaler Pasta a la Toscana
½ rød chili
1-2 fed hvidløg
4 spsk persille + pynt
2 bdt forårsløg
500 g pasta, evt. sort
600 g små kammuslinger
2 spsk smør
3 spsk olivenolie
Rens chilien, fjern kernerne og skær den i tynde skiver.
Læg chiliskiverne i iskoldt vand.
Pil hvidløgene og hak dem fint.
Skyl persillen og hak det groft (gem lidt til pynt).
Rens forårsløgene, fjern top og bund og skær resten i diagonale skiver.
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Dup kammuslingerne med et stykke køkkenrulle og rist dem et par minutter i smør på panden.
Tilsæt chili, hvidløg, persille, forårsløg og olie og sluk for varmen.
Hæld vandet fra pastaen, vend den med muslingerne og pynt med frisk persille inden servering.