1. Tænd ovnen på 200°. Rør kødet med salt. Hak eller riv løget helt fint, og pres hvidløgsfeddene. Skyl og hak persillen. Rør løg, hvidløg, persille og æg sammen med kødet til en fars. Form små runde kødboller, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt pladen i ovnen i ca. 15 minutter, til kødbollerne er næsten gennemstegte.
2. TOMATSAUCE: Pil og hak løg og hvidløg. Steg det i olie i en gryde, og tilsæt oregano, basilikum, salt og peber. Hæld hakkede tomater, vand og rødvinseddike i gryden, og lad det koge op. Lad saucen simre i ca. 10-15 minutter uden låg. Smag saucen til, og vend kødbollerne i. Lad retten simre i 5 minutter med låg.
3. TILBEHØR: Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Servér med kødboller i tomatsauce, flager af parmesan og basilikumblade.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Mexicanske kyllingespyd med bagt bønnedip – Få opskriften her