
1. KARTOFFELSALAT: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl.
2. Hak torskefileten fint i en kødhakker eller en foodprocessor. Rør kødet med æg, mel, mælk, salt og peber. Sæt farsen på køl.
3. KARTOFFELSALAT, FORTSAT: Halvér kartoflerne. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Bland kartofler, ærter, radiser og kapers. Hak dild og purløg fint. Rør citronsaft, olie, honning, sennep, salt og peber sammen, og vend det i salaten sammen med dild og purløg.
4. CREMEFRAICHEDRESSING: Rør cremefraiche med fintrevet citronskal og finthakket dild og purløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
5. Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem. Servér med kartoffelsalat og cremefraichedressing.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Spaghetti med kødboller i tomatsauce – Få opskriften her
Tirsdag: Mexicanske kyllingespyd med bagt bønnedip – Få opskriften her
Onsdag: Indisk dahl med tomat og naanbrød – Få opskriften her
Fredag: Fyldte auberginer med lam og pinjekerner – Få opskriften her