Pandekager er en nem dessert og falder altid i god jord. Få opskriften på små lækre pandekager med frugtsalat her!
Tid i alt 30 min
PANDEKAGEDEJ
100 gram hvedemel
¼ kardemomme
¼ tsk salt
2 dl letmælk
2 æg
2 spsk olie
FRUGTSALAT
Druer
Banan
Kiwi
Opskriften giver ca 45 pandekager.
Sådan laver du små pandekager a la Rasmus Klump
Pandekagedej: Pisk mel, krydderier og mælk sammen, og pisk derefter æggene godt i et ad gangen. Til sidst piskes olien sammen med dejen.
Opvarm en slip-let-pande, og hæld små klatter dej på, ikke for tæt. Brug evt. en blinispande. Bag pandekagerne ved svag varme og vend dem, når de er gyldne i kanten. Bag videre på den anden side, til de er gennembagte. Servér pandekagerne i en høj stabel.
Frugtsalat: Skyl druerne og skær dem i kvarte.
Skræl kiwien og skær den i trekanter.
Skræl bananen og skær den i skiver. Læg frugten sammen med pandekagerne og servér desserten.