1. Trøffelmasse: Hak chokoladen fint. Varm fløden op i en gryde; hæld chokoladen i, og rør, til den er opløst. Tilsæt kaffe, appelsinsaft og appelsinskal, rør godt, og sæt massen i køleskabet i mindst 12 timer.
2. Blend mandler og sukker fint i en foodprocessor. Tilsæt æggehvide, til massen er fast, men stadig kan presses ud gennem en sprøjtepose. Tænd ovnen på 200°. Fyld massen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små cirkler på 2 cm i diameter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag makronerne i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Afkøl.
3. Pisk trøffelmassen op til en tyk konsistens med elpisker. Kom massen i en sprøjtepose, hold posen helt lodret, præcis 1 cm over makronerne, og lav fine små tårne på makronerne. Sæt kagerne i fryseren i ca. 20 minutter.
4. Overtræk: Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hold på makronen, og dyp trøffelmassen i chokoladen. Lad kagen dryppe godt af, inden den sættes på bagepapir. Pynt med kandiserede violer. Fortsæt, til alle kagerne er overtrukket med chokolade. Opbevar kagerne koldt, til de skal spises.
TIP: I stedet for appelsinsaft og appelsinskal kan du smage trøffelmassen til med 1 spsk. Cointreau (appelsinlikør).