Salat med rødkål, kylling og blå ost
Mad

Salat med rødkål, kylling og blå ost

20. december 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er salat med rødkål, kylling og blå ost. Få opskriften her

Lækker salat med rødkål, kylling og blå ost

Salaten er så fyldig og mættende, at jeg spiser den uden brød til. Men det er jo et spørgsmål om sult og smag.

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt

DRESSING:2 tsk. dijonsennep1 spsk. flydende honning4 spsk. æbleeddike4 spsk. olivenoliesalt og peber

ENDVIDERE:¼ rødkål i tynde strimler1 hjertesalat, groftplukket1 pære i skiver3 stilke bladselleri, snittede50 g valnødder100 g blå ostevt. brød

Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt. Skær dem i skiver lige inden servering.Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og smag dressingen til med salt og peber.Vend kål, salat, pære, bladselleri, valnødder og kylling sammen med dressingen, og anret salaten i dybe tallerkener. Riv eller smuldr blå ost over, og servér straks.Opskriften er til 2 personer

TIP: Hvis du har din blå ost i fryseren, kan du nemt rive den over salaten lige inden servering.

Prøv også: Rødkål-wraps med grøn hummus og kylling

Få inspiration til andre lækre hverdagsretter her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag