Mad

Salat-forårsruller

af Louisa Lorang 2. maj 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er salat-forårsruller. Få opskriften her

150 g nudler1-2 hovedsalater, plukkede1 bundt forårsløg i skrå skiver100 g sukkerærter i tynde strimler2 avokadoer i skiver1 bundt plukket koriander1-2 lime i bådesesamfrø

TILBEHØR:soja og sød chilisauce

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe godt af. Anret grøntsagerne på et stort fad, dryp dem med lidt limesaft, og drys dem med sesamfrø.Servér straks med kogte nudler, resten af limebådene, og giv soja og chilisauce til.Spis rullerne ved at fylde et salatblad med lidt nudler og lidt af hver grøntsag, rulle salaten om fyldet og dyppe det i soja eller sød chilisauce.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER