
Rucola-shots med grillede kammuslinger
29. maj 2009TID: Ca. 20 min.
Suppen med rucola og grillstegte kammuslinger serveres i små glas. Det er en let og frisk forret, som også kan nydes stående på terrassen.
1 løg
½ spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
4 dl bouillon
100 g Philadelphia light 12%
1 bakke rucola, 100 g
Salt og peber
1 citron
150 g kammuslinger
Tilbehør:
4 tynde skiver groft brød, 200 g
1. Hak løget. Varm olien i en gryde og svits løget og det pressede hvidløg.
2. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Rør Philadelphia i suppen, til osten er smeltet.
3. Skyl rucolaen og afdryp. Tag lidt fra til pynt. Kom rucola i en blender sammen med suppen og blend til en flydende, ensartet suppe. Smag til med salt, peber og citronsaft.
4. Grill kammuslingerne i ca. 3 min. på hver side. Servér kammuslinger og brød til suppen.
Energi pr. person: 270 kcal. Fordelt på: protein 20%, kulhydrat 54%, fedt 26%