
Mad
Opskrift - sådan laver du rimmet torsk med rogn og ristede nødder
1. Læg torsken i et dybt fad, drys den med sukker og salt og stil den på køl i 8 timer. 2. Skær fiskekødet i meget tynde skiver og anret dem på et fad. Dryp olie over. 3. Rist hasselnødderne på en pande, læg dem i et rent viskestykke og gnid nødderne mod hinanden, så skallen ryger af. Hak nødderne groft. 4. Skær citronskallen i tynde strimler. Brug evt. et juliennejern. Skyl og rib grønkålen. Kog kålen i spilkogende og meget saltet vand i 2 min. Skyl kålen i koldt vand, vrid den let og dup den tør. 5. Fordel kålen ved torsken, dryp olie på, drys med nødder og citronskal. Servér straks. PRØV OGSÅ: Ristet torsk med dampede porrer TIP DAGEN FØR: Drys torsken med sukker og salt og stil den på køl. Rist nødderne og fjern skallen. Rib grønkålen. OM MORGENEN: Skær torsken i skiver, anret dem og stil på køl. Blanchér kålen og stil den på køl. Skær citronskallen i strimler. 1 TIME FØR: AnretLæs mere om:
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.