Annonce
Mad
7. april 2022

Pølser med kartoffel-salat og lune bønner

Ugens torsdagsopskrift er pølser med kartoffelsalat og lune bønner. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/ca11e09efb6f45748222d79b14a091ba.jpg

Foto: Anders Schønnemann

Ugens torsdagsopskrift er pølser med kartoffelsalat og lune bønner. Få opskriften her
2 personer

INGREDIENSER

  • 1 bundt bredbladet persille
  • 50 g pinjekerner
  • 50 g parmesan
  • ½ dl olivenolie
  • 200 g drænet yoghurt
  • 500 g kogte kartofler i mundrette stykker
  • salt og peber

ENDVIDERE

  • 2-4 gode pølser
  • evt. lidt olie til stegning
  • 200 g grønne bønner
  • salt
  • 1 tsk. smør
  • 1 rødløg i tynde skiver
Annonce

Pluk persillen groft, og rist pinjekernerne på en tør, varm pande, til de er let gyldne.
Kom persille, pinjekerner og parmesan i en foodprocessor eller minihakker, og blend. Tilsæt olien, og blend igen, til du har en blød pesto. Vend pestoen med yoghurt, og vend til sidst kartoflerne i. Smag til med salt.
Rist pølserne i lidt olie på en varm pande, eller gril dem.
Nip enderne af bønnerne, og damp dem i en smule letsaltet vand tilsat 1 spsk. smør, i 2-4 minutter. Kom løgskiverne i, og damp i yderligere 1 minut. Dræn vandet fra, og servér pølser med kartoffelsalat og lune bønner.

Prøv også: Medisterpølse med timiansennep

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.