1. RISTEDE KIKÆRTER: Tænd ovnen på 180°. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte. Tør dem grundigt i et rent viskestykke, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend kikærterne med olie og krydderier, og rist dem i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
2. YOGHURTDRESSING: Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til.
3. Pil rødløg, og skær i papirtynde både. Skyl og skær agurk i skiver. Hak mynte fint. Smuldr feta. Skyl og tør rucola. Anret alle ingredienser i skåle.
4. SERVERING: Lund pitabrød på brødristeren eller i ovnen. Sæt alt frem på bordet, så hver især selv kan vælge fyld og lave sit eget pitabrød. TIP: Græsk yoghurt fås med forskellig fedtprocent, så vælg selv, hvor cremet den skal være.
Få indkøbslisten til hele ugen her
ANDRE OPSKRIFTER
Shepherd’s pie med græskar-kartoffelmos – Få opskriften her
Polenta med ristede svampe og chorizo – Få opskriften her
Helstegt kylling med moderne broccolisalat – Få opskriften her